کمربند قرقره ای

چرا از کمربند طبی استفاده کنیم

چرا از کمربند طبی استفاده کنیم؟

شاید برای شما نیز سوال پیش بیاید که چرا از کمربند طبی استفاده کنیم؟ انجام کارهای سنگین و وارد شدن فشار به ستون فقرات و مهره های کمر، از دلایل اصلی کمردرد و دیسک کمر می باشد. کمربند طبی، وسیله ای است که از کمر محافظت کرده و از آسیب دیدگی شدید ستون فقرات جلوگیری می کند. از جمله مهم ترین دلایل استفاده از کمربند طبی، می توان به موارد زیر اشاره کرد.

چرا از کمربند طبی استفاده کنیم؟

 

  1. تنش های عضلانی و درد پایین کمر را کاهش می دهد.
  2. کم کردن درد کمر باعث ایجاد آرامش در فرد می شود.
  3. وضعیت قرارگیری وزن بدن بر ستون فقرات را کمتر کرده و بهبود می بخشد.
  4. به درمان سریع کمردرد و مشکلات مهره های ستون فقرات کمک شایانی می کند.
  5. فشار وارد شده بر کمر و ستون فقرات را کاهش داده و به این دلیل باعث انجام راحت تر فعالیت های روزانه می شود.
  6. به دلیل مانع شدن از تحرک بدن، روند درمان مشکلات کمر را سرعت بخشیده و از ایجاد آسیب های شدید جلوگیری می کند.

 

بيشتر بخوانيد:  انواع کمربند طبی برای درمان کمردرد و دیسک کمر

کمربند طبی وسیله‌ای است که فرد می‌تواند برای حمایت کمر خود از آن استفاده کند.متخصصان اعتقاد دارند کمربند طبی می‌تواند در کاهش کمردرد، جلوگیری از صدمات، پیشرفت روند بهبودی و بهبود وضعیت صحیح قرارگیری بدن و تراز ستون فقرات کمک کند. کمربند طبی معمولاً دارای نوارهای الاستیک فشرده‌کننده و پلاستیک یا فلزات سخت و یا ترکیبی از هر دو است. کمربند طبی به صورت طرح‌های سفارشی یا پیش‌ساخته عرضه می‌شود. انواع پیش‌ساخته یا آماده مصرف به راحتی در دسترس هستند و نیازی به فیت کردن و قالب‌گیری ندارند.

کمربند طبی چیست و چه کاربردی دارد؟

کمربند طبی یک وسیله مخصوص پزشکی است که برای حمایت از کمر و ستون فقرات از آن استفاده می کنند. این کمربندها وسیله ای سبک هستند که تمام قسمت کمر و پهلو را می پوشانند. کمربندهای طبی معمولا از جنس پلاستیک ساخته می شوند و گاها در آن از قطعات فلزی نیز استفاده می کنند. این کمربندها نرم بوده و به خاطر داشتن قطعه های فلزی، مانع خم شدن کمر و آسیب دیدن آن می شوند. برخی از کمربندهای طبی برای ایجاد فشار بیشتر روی کمر، دارای بندهایی اضافه می باشند که در بعضی از مواقع محدودیت حرکتی ایجاد می کند. اما به طور کلی کمربند طبی مانع راه رفتن و حرکت راحت افراد نمی شود. این کمربندها بر اساس آناتومی بدن هر فرد ساخته شده و بهترین گزینه برای مراقبت از کمر و مهره های ستون فقرات می باشند. کمربندهای طبی معمولا توسط پزشک متخصص و یا متخصص ارتوپد برای بیمار تجویز می شوند.

انواع کمربند طبی جهت اهداف زیر تجویز می‌شوند:

1- کاهش تنش عضلانی و درد پایین کمر
2- بهبود وضعیت قرارگیری بدن جهت توزیع مجدد وزن در ستون فقرات
3- فراهم نمودن محیط درمانی مناسب برای ساختارهای ستون فقرات
4- افزایش عملکرد در طول فعالیت روزانه
اهداف فوق از طریق مکانیسم‌های اساسی کمربند طبی در هنگام استفاده به دست می‌آیند. مکانیسم‌های تسکین درد بر اساس طراحی کمربند طبی تا حدودی متفاوت هستند.

دلایل استفاده از کمربند طبی

استفاده از کمربند طبی ممکن است در موارد زیر مفید باشد:

  1. درد پایین کمر: اگر درد پایین کمر در نتیجه فشار طولانی مدت بر روی کمر، آسیب در رگ‌ها یا عضلات، سرماخوردگی، فعالیت بدنی سنگین یا دیگر عوامل رخ داده است، کمربند طبی می‌تواند به تسکین درد کمک کند.
  2. شغل‌هایی که نیاز به خم شدن و بلند شدن مداوم دارند: افرادی که شغلشان نیاز به بلند کردن اشیاء سنگین دارد، ممکن است نیاز به استفاده از کمربند طبی داشته باشند تا کمک به حفظ قوس طبیعی کمر و جلوگیری از آسیب به عضلات و اسکلت کمر کنند.
  3. بعد از جراحی: پس از جراحی کمر، استفاده از کمربند طبی می‌تواند به حفظ جایگاه صحیح کمر و کاهش فشار بر روی محل جراحی کمک کند.
  4. حفاظت در برابر آسیب: استفاده از کمربند طبی می‌تواند به عنوان یک ابزار حفاظتی برای جلوگیری از آسیب در محل کار، ورزش و فعالیت‌های روزمره مفید باشد.

بيشتر بخوانيد: اهمیت توجه به وضعیت بدنی و ارگونومی

کمربند طبی برای حمایت از ستون فقرات. بریس طبی هنگام ناپایداری پایین کمر به دلیل آسیب‌دیدگی یا ضعیف شدن ساختارهای ستون فقرات در ثبات آن نقش دارد. با نگه داشتن تنه در یک وضعیت ایمن و حمایت از آن، این وسیله می‌تواند با فراهم نمودن محیط درمانیِ مناسبِ آسیب فعلی و جلوگیری از آسیب‌های اضافی به بهبود کمک کند.

 

کاهش فشار بر ساختارهای ستون فقرات. کمربند طبی می‌تواند به تخلیه بخشی از وزنی که معمولاً روی کمر فشار وارد می‌سازد کمک کند. در این فرآیند فشار روی مفاصل، دیسک‌ها و عضلات ستون فقرات کاهش می‌یابد. با کاهش فشار وارد شده بر ستون فقرات، کمربند طبی قادر است تنش دردناک عضلانی که یک واکنش محافظتی رایج پس از آسیب است را کاهش دهد.

کاهش دامنه حرکتی در طول روند بهبودی. کمربند طبی برای جلوگیری یا محدود کردن حرکات دردناک مانند پیچش ستون فقرات یا خم شدن به جلو، عقب یا پهلو استفاده می‌شود. محدود کردن حرکات و وضعیت‌های دردناک نیز می‌تواند به بهبود آگاهی از موقعیت بدن (حس عمقی) کمک کند. این روند به فرد اجازه می‌دهد تا به طور آگاهانه وضعیت بدن را برای بهبود سلامت کمر خود تغییر دهد.

بيشتر بخوانيد: ۱۴ دلیل کمردرد و درمان آن

کاهش حرکت اجسام خرد بین مهره‌ها. کمربندهای طبی حرکت اضافی اجسام خرد بین مهره‌ها در یک قسمت خاص از ستون فقرات یا محل شکستگی مهره‌ها را محدود می‌کنند. در نتیجه درد ناشی از تنش عضلانی و مفاصل یا ریشه‌های عصبی تحریک‌ شده محدود می‌شود. نتایج حاصل از برخی مطالعات نشان داده‌اند که استفاده از کمربند طبی در برنامه درمانی باعث بهبود تحرک و کاهش درد می‌شود. با این حال، تحقیقات بیشتری در این خصوص باید صورت گیرند.

انواع کمربند طبی

کمربند طبی یک وسیله پشتیبانی است که برای کاهش درد و آسیب‌های ناشی از کمردرد، فشار در ناحیه کمری و حمایت از ناحیه کمری استفاده می‌شود. بسته به نیاز شخص، انواع مختلفی از کمربند طبی وجود دارد. بعضی از انواع کمربند طبی عبارتند از:

1- کمربند طبی سخت: این نوع کمربند با پلاستیک سخت ساخته می‌شود و برای افرادی که به دلیل شرایط خاص، به یک حمایت بیشتر احتیاج دارند، مناسب است.

2- کمربند طبی نرم: این نوع کمربند با مواد نرم و انعطاف‌پذیری ساخته می‌شود و برای افرادی که به یک کمیت بیشتر حمایت از کمری خود نیاز دارند، مناسب است.

3- کمربند طبی شیاردار: این نوع کمربند دارای شیارهایی است که به شکل سفره‌ای طراحی شده‌اند و به بیشترین میزان حمایت از ناحیه کمری کمک می‌کنند.

4- کمربند طبی تنفس‌پذیر: این نوع کمربند با موادی ساخته می‌شود که بتوانند به دور از دسترس بودن هوا، تنفس کنند.

5- کمربند طبی قابل تنظیم: این نوع کمربند دارای بندهای قابل تنظیم است که به شخص اجازه می‌دهد تا کمربند را به اندازه دقیق نیاز خود تنظیم کند.

6- کمربند طبی زیپدار: این نوع کمربند دارای زیپ می‌باشد که برای راحتی بیشتر شخص در لباس پوشیده شده است.

7- کمربند طبی سفت کننده: این نوع کمربند دارای سفت

قیمت انواع کمربند طبی

کمربند طبی انعطاف‌پذیر

کمربند طبی انعطاف‌پذیر از مواد نرمی مانند مخلوط کتان/مواد الاستیک، کرباس و/یا نئوپرن (نوعی لاستیک مصنوعی و انعطاف‌پذیر) ساخته شده‌اند. این بریس‌های طبی در اشکال کرست، کمربند کمری و کمربند ساکروایلیاک موجود هستند. کمربندها یا کرست‌های کمری انعطاف‌ پذیر معمولاً در اندازه‌ها و طرح‌های مختلفی وجود دارند. کمربند طبی کرستی شبیه کرست زنانه به نظر می‌رسد و امکان خم شدن محدود را فراهم می‌کند. کمربند طبی کرستی معمولاً شامل پایه‌های فلزی یا پلاستیکی عمودی در جلو، پشت و/یا کناره‌ها هستند که ثبات و محدودیت حرکتی را فراهم می‌کنند.

کمربندهای کرستی و انعطاف‌پذیر می‌توانند از طریق راه‌های زیر به تسکین کمردرد کمک کنند:

1- اعمال فشار سبک به تنه برای کمک به تنظیم وضعیت قرارگیری بدن و برداشتن وزن از روی ستون فقرات
2- فراهم نمودن حمایت اضافی برای ستون فقرات به منظور برداشتن فشار از روی عضلات ضعیف یا آسیب‌دیده
3- محدود کردن نسبی دامنه حرکتی تا امکان خم شدن و پیچش فراهم شود. به عنوان مثال، اگر از یک بریس طبی انعطاف‌پذیر استفاده کنید، می‌توانید به اندازه کافی به جلو خم شوید تا بالای زانو را لمس کنید، اما قادر به لمس پایین زانوها نخواهید بود.
4- کاهش حرکت اجسام خرد در مفصل شل یا ضعیف شده از طریق فشرده‌سازی تنه یا لگن (به ویژه در صورت استفاده از کمربندهای مفاصل کمری و ساکروایلیاک)
5- شل کردن عضلات منقبض از طریق ایجاد گرما

کمربندهای کمری و ساکروایلیاک محدودیت بیشتری در حرکت ایجاد می‌کنند و معمولاً از پارچه محکم‌تر و بدون پایه ساخته می‌شوند.

بيشتر بخوانيد: قیمت انواع کمربند طبی

کمربندهای طبی سخت و نیمه سخت

کمربند طبی سخت از یک لایه محکم از مواد (معمولاً کتان یا کرباس) تشکیل شده است که دور تنه می‌پیچد و گاهی شامل پانل‌های سختی در جلو، پشت و کناره‌های کمربند طبی می‌باشد. برخی از مدل‌ها شامل میله‌های پلاستیکی یا فلزی سخت هستند که در قسمت بیرونی بریس طبی قرار دارند.

کمربند طبی نیمه سخت شامل ترکیبی از مواد انعطاف‌پذیر و سخت است. به عنوان مثال، کمربند طبی انعطاف‌پذیر ممکن است شامل بالشتک اضافی یا لایه‌های داخلی پلاستیکی قالب‌گیری شده برای ایجاد حمایت و پایداری بیشتر باشد. کمربندهای طبی سخت معمولاً برای موارد متوسط تا شدید درد و یا بی‌ثباتی مانند کمک به بهبود شکستگی‌های ستون فقرات یا پس از عمل جراحی کمر استفاده می‌شوند.

کمربندهای طبی سخت و نیمه سخت از طریق راه‌های زیر به تسکین درد پایین کمر کمک می‌کنند:

  1. حمایت از کمر: کمربندهای طبی سخت و نیمه سخت می‌توانند با فشار دادن به کمر و حفظ یک نگرانی در طول روز به حفظ و حمایت از کمر کمک کنند. این باعث کاهش فشار بر روی عضلات و اسکلت کمر می‌شود که ممکن است باعث کاهش درد پایین کمر شود.
  2. تثبیت محل درد: در برخی موارد، استفاده از کمربند طبی سخت و نیمه سخت می‌تواند به تثبیت محل درد کمک کند و باعث کاهش درد شود. این باعث کاهش حرکت در محل درد و کاهش فشار بر روی مفاصل و بافت‌های موجود در این محل می‌شود.
  3. بهبود قابلیت حرکت: برخی کمربندهای طبی سخت و نیمه سخت می‌توانند با بهبود قابلیت حرکت کمک کنند. با این حال، برای کمک به بهبود قابلیت حرکت باید از کمربندهای نرم تر استفاده کرد تا عضلات کمر بدون محدودیت حرکت کنند.

نتایج حاصل از مطالعه‌ای نشان دادند که مواردی از قبیل شاخص ناتوانی و میزان درد در متقاضیانی که از کمربند طبی سخت استفاده کرده بودند در مقایسه با نوع انعطاف‌پذیر بیشتر بهبود یافتند. کمربند طبی سخت معمولاً به صورت سفارشی یا از مونتاژ مجموعه‌ای از قطعات پیش‌ساخته تولید می‌شود. در هر صورت، پزشک متخصص در طراحی و فیت کردن کمربندهای طبی یا سایر متخصصین واجد شرایط کمربند طبی را اندازه‌گیری و فیت می‌کنند تا ایمنی، راحتی و تأثیر آن تضمین شود.

کمربند طبی Tlso و Lso

در چه مواقعی می‌توان از کمربند طبی استفاده کرد؟

علاوه بر سایر درمان‌های غیرجراحی، کمربند طبی به بهبود و تسکین درد ناشی از شرایط زیر کمک می‌کند کمربند طبی سخت پس از انجام عمل جراحی ستون فقرات با هدف کاهش فشار روی ستون فقرات، افزودن ثبات و محدود کردن حرکات و حرکات اجسام خرد برای ایجاد یک محیط درمانی مناسب تجویز می‌شود.

مهره رانش باریکه‌ای
در زمان ابتلا به مهره رانش باریکه‌ای استفاده از یک بریس طبی سخت میزان لغزش مهره‌ها را به حداقل می‌رساند و به طور قابل توجهی توانایی راه رفتن و سطح درد را بهبود می‌بخشد.

اسپوندیلولیزیس
همانند مهره رانش باریکه‌ای، در صورت ابتلا به اسپوندیلولیزیس یک کمربند طبی نیمه سخت یا سخت برای به حداقل رساندن حرکت اجسام خرد دردناک در سطح مهره شکسته، کاهش درد و بهبود شکستگی توصیه می‌شود.

آرتروز
ناپایداری و حرکت دردناک اجسام خرد ناشی از آرتروز ستون فقرات را می‌توان با استفاده از کمربند طبی سخت یا نیمه سخت کاهش داد. علاوه بر این، کمربند طبی می‌تواند فشار روی مفاصل فاست آسیب‌دیده و درد را کاهش دهد و انجام حرکات روزمره مانند تغییر از حالت نشسته به ایستاده یا بالعکس را آسان‌تر کند.

شکستگی‌های کمپرشن مهره‌ها
یک کمربند طبی سخت یا نیمه سخت را می‌توان در زمان ابتلا به شکستگی‌های کمپرشن مهره‌ها به منظور کاهش حرکت اجسام خرد در سطح شکستگی یا مهره آسیب‌دیده و همچنین کاهش فشار روی ستون فقرات تجویز کرد.

بیماری دژنراتیو دیسک، فتق دیسک کمر
در زمان شکستگی یا فتق دیسک ستون فقرات کمربند طبی سخت یا نیمه سخت می‌تواند به تثبیت و کاهش حرکت اجسام خرد در بخش آسیب‌دیده ستون فقرات کمک کند. همچنین می‌توان از یک کمربند طبی برای محدود کردن خم شدن و چرخش استفاده کرد. این وسیله به تحمل مقداری از وزنی که معمولاً به دیسک‌ها وارد می‌شود کمک می‌کند.

تنگی کانال نخاعی
در زمان ابتلا به تنگی ستون فقرات کمری می‌توان از کمربند طبی با هدف کاهش فشار و محدود کردن حرکت اجسام خرد در قسمت تحتانی ستون فقرات استفاده کرد. فشار و حرکت اجسام خرد هر دو می‌توانند باعث تحریک ریشه عصبی و ایجاد درد رادیکولار شوند. در برخی موارد، بریس طبی می‌تواند به تنظیم وضعیت قرارگیری بدن یا انتقال وزن به شکم با هدف برداشتن فشار از ستون فقرات کمک کند.

تنش و رگ به رگ شدن عضلات
در موارد نسبتاً نادر، ممکن است یک کمربند طبی انعطاف‌پذیر برای بهبود رگ به رگ شدن عضلات کمر توصیه شود. کمربند طبی از طریق کاهش فشار وارد شده به ستون فقرات به کم شدنِ تنش عضلانی کمک می‌کند و در نتیجه میزان قدرت مورد نیاز در عضلات برای حمایت از ستون فقرات را کاهش می‌دهد. علاوه بر این، گرمای کمربند طبی به شل شدن عضلات منقبض و تسکین درد کمک می‌کند. استفاده از کمربند طبی برای بهبود آسیب یا ضعف عضلانی معمولاً برای بیش از 2 تا 4 روز توصیه نمی‌شود.

 

بيشتر بخوانيد: علائم دیسک کمر و روش های درمان دیسک کمر

نحوه انتخاب کمربند طبی

اکنون که با کمربند طبی و مزایای آن آشنا شدید، بهتر است با نحوه انتخاب درست این وسیله نیز آشنا شوید. انتخاب کمربند طبی از این جهت مهم است که بر روند درمان و بهبودی این ناحیه تاثیر زیادی می گذارد. از طرفی وجود انواع مختلف کمربند های طبی، ممکن است شما را در انتخاب مدل مناسبتان دچار سردرگمی و اشتباه کند. پس برای انتخاب کمربند طبی مناسب باید به چند نکته مهم توجه کنید که در ادامه به این موارد اشاره می کنیم.

  1. کیفیت ساخت محصول:

مهم ترین نکته ای که باید هنگام خرید و انتخاب محصول به آن توجه کنید، کیفیت ساخت است. مواد تشکیل دهنده کمربند طبی، در کیفیت ساخت آن تاثیر بسزایی دارند. این کمربندها اغلب از کتان، کرباس یا نئوپرن ساخته شده و کمربندهای سخت نیز از فلز، چرم و یا پلاستیک قالب گیری شده تهیه می شوند.

  1. استحکام و دوام بالا:

کمربند طبی باید استحکام و دوام بالایی داشته باشد؛ زیرا به طور مداوم مورد استفاده قرار می گیرد. همچنین باید در برابر رطوبت نیز ماندگاری داشته باشد تا بر اثر عرق کردن و یا شستشو خراب نشود و آسیب نبیند.

  1. راحت بودن:

راحت بودن کمربند طبی، از جمله موارد مهمی است که باید آن را در نظر بگیرید. کمربندهای طبی وسیله ای برای بهبود و درمان مشکلات کاین ناحیه هستند؛ بنابراین اگر بدن در آن راحت نباشد، می تواند مشکلات شدیدتری را به وجود بیاورد. پس قبل از انتخاب کمربند طبی، با یک مشاور یا متخصص مشورت کنید تا متناسب با بدنتان راحت ترین کمربند را تهیه کنید.

  1. اندازه مناسب:

قبل از انتخاب و خرید کمربند طبی، باید به سایز و اندازه آن توجه کرده و آن را متناسب با بدن خود انتخاب کنید. برخی از این کمربندهای طبی، قابلیت تنظیم اندازه مناسب بدن را دارند و برخی دیگر نیز به صورت سفارشی و متناسب با فرم بدن ساخته می شوند.

پوشیدن کمربند طبی

اکثر کمربندهای طبی را می‌توان طبق مراحل زیر پوشید:

1- کمربند طبی را در اطراف کمر و بال‌ها را در دو طرف بالاتنه قرار دهید
2- دو انتهای کمربند را در روی شکم به هم وصل کنید
3- میزان سفتی و فشار کمربند طبی را تنظیم کنید. به طور معمول، تنظیمات کوچک را می‌توان با استفاده از دو زبانه کششی در دو طرف کمربند طبی انجام داد
4- بستن کمربند طبی در پشت در صورت ابتلا به کمر درد دشوار است. در این حالت توصیه می‌شود از فردی کمک بگیرید.

همچنین می‌توان با قرار دادن کمربند طبی روی صندلی با بال‌های باز به طوری که هنگام نشستن بال‌ها در دو طرف بدن قرار گیرند، از بروز درد هنگام پوشیدن جلوگیری کرد. سپس همزمان با نگه داشتن بال‌ها بایستید و جلوی کمربند طبی را محکم کنید.

پوشیدن پیراهن زیر کمربند طبی معمولاً برای به حداقل رساندن تحریک پوستی توصیه می‌شود. برخی از پزشکان حتی ممکن است پیراهن‌های مخصوصی را جهت کارآیی بهتر توصیه کنند یا ارائه دهند. به طور کلی، پیراهنی با جنس پارچه نخی نرم و سایز مناسب از تحریک جلوگیری می‌کند. یک پیراهن گشاد ممکن است پوست را تحریک کند.

 

بيشتر بخوانيد: انواع زانو بند طبی

 

شستن کمربند طبی

تمیز کردن کمربند طبی

۱. حذف هر چیزی که بر روی کمربند قرار دارد، مانند محصولات بهداشتی یا لوازم ضروری دیگر.

۲. با استفاده از یک حوله نرم و مرطوب، سطح کمربند را پاک کنید. می‌توانید از آب گرم و یک قطره مایع ظرفشویی هم استفاده کنید.

۳. با یک حوله خشک، سطح کمربند را خشک کنید. اطمینان حاصل کنید که همه رطوبت روی کمربند برداشته شده است.

۴. در صورت نیاز، با یک پاک کننده چرمی مناسب، کمربند را تمیز کنید. پیش از استفاده از هر نوع پاک کننده، توصیه می‌شود که روی یک بخش کوچک از کمربند تست شود تا از عدم ایجاد صدمه اطمینان حاصل شود.

۵. پس از پاک کردن کمربند، با یک کفش‌درازی کمی از چرم یا روغن مخصوص چرم، آن را تغذیه کنید. این کار باعث جلوگیری از خشک شدن و ترکیدن چرم می‌شود.

۶. در نهایت، کمربند را در جای خشک و خنک قرار دهید تا به خوبی خشک شود و از تمامی خطرات ناشی از تماس با نور خورشید، حرارت و رطوبت محیط خارجی جلوگیری شود.

مراقبت از پوست هنگام استفاده از کمربند طبی

استفاده نادرست از کمربند طبی موجب تحریک پوست و ایجاد زخم یا بثورات می‌شود. شستشوی روزانه پوست زیر کمربند طبی به جلوگیری از تجمع آلودگی و پوست مرده و کاهش تحریک کمک می‌کند.

رطوبت بیش از حد زیر کمربند طبی می‌تواند پوست را تحریک کند و منجر به بروز زخم و/یا مشکلاتی در پوست شود. به همین دلیل از مصرف لوسیون ها یا مرطوب‌کننده‌ها در زیر کمربند طبی خودداری کنید.

معمولاً پس از درآوردن کمربند طبی لکه‌های قرمز روی پوست مشاهده خواهید کرد. این لکه‌ها باید در عرض 15 تا 30 دقیقه از بین بروند. دستورالعمل‌های خاصی جهت شستشوی کمربند طبی معمولاً توسط سازنده ارائه می‌شوند که باید برای حفظ طول عمر و اثربخشی کمربند طبی رعایت گردند.

 

بيشتر بخوانيد:  کاربرد کمربند طبی TLSO

سخن پایانی

اگر دچار کمردرد و یا دیسک هستید، استفاده از کمربندهای طبی برای شما امری ضروری است. چرا که این کمربندها مزایای زیادی برای درمان دردهای ناشی از مشکلات کمر و ستون فقرات دارند. مهم ترین دلایل استفاده از کمربند طبی، محافظت از کمر و ستون فقرات می باشد. این کمربندها با ثابت نگه داشتن مهره های کمر، فرم و انحراف کمر را بهبود بخشیده و به تسکین درد های عضلانی کمک می کنند. کمربندهای طبی در انواع سخت، نرم و انعطاف پذیر تولید می شوند که هرکدام ویژگی های خاص خود را دارند و هر کدام برای درمان برخی از مشکلات کمر مناسب می باشند.

اگر قصد خرید این محصول را دارید، باید به نکاتی همچون راحتی و کیفیت ساخت کمربند توجه کنید تا دچار مشکل نشوید. سایت اورتینو یکی از تخصصی ترین مراکز فروش ارتزهای ستون فقرات و کمر در ایران است که محصولاتی با کیفیت را با قیمتی مناسب در اختیار مشتریان خود قرار می دهد. شما با خرید از سایت اورتینو می توانید کالای مورد نظر خود را با ضمانت و خدمات و کیفیت بالا دریافت نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جستجو

سبد خرید فروشگاه

محصولات اورتینو را فقط از سایت رسمی اورتینو خریداری فرمایید

.

X